dissabte, 3 d’octubre de 2009

CURS DE CUINA JAPONESA


Dies, 7, 14 i 21 de novembre 2009

1. Curs d'introducció a la cuina japonesa (matins de 10 a 13 hores)

1a. sessió:

Oniguiri - Bola d'arròs farcida amb diferents ingredients )

Misoshiru - Sopa Japonesa

Tamagoyaki - Truita dolça

2a. sessió:

Tempura - Peixos i verdures arrebossats

3a sessió:

Sushi - Niguiri sushi, norimak

2. Curs de progrés (tardes de 16 a 19 hores)
1a sessió:

Kinoko mazegohan - Arròs de tardor amb bolet

Kenchin jiru - Sopa de tardor

Yasai no tukemono - Verdures

2a sessió:

Karaage - Pollastre amn soja

Rotlle de primavera

Yakisoba - Tallarines estíl japonès

3a sessió:

Sushi - Urimaki, gunkan, oshizishi

Esl el següent curs cal destacar l'ús del material de tardor, com bolets, verdures, etc..

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Introdueix el comentari si ho desitges.