dijous, 12 de març de 2015

JORNADA AMB EL MESTRE MASASHI HIRAO


Fa 15 anys que va començar la nostra relació amb el Consolat General del Japó de Barcelona, des de llavors han passat diferents Cònsols Generals, tots ells i les persones del consolat, sobre tot la seva agregada cultural Srta. Natalia, han estat al costat de la nostra Associació i ara que nosaltres celebrem el 25è aniversari volem agrair  la seva col·laboració.

Sense el consolat segurament no haguéssim pogut fer moltes de les activitats o mostres culturals  que hem fet. Creiem que no hi ha millor forma de mostrar que anar a la font i que millor font que el mateix país i les persones que el mostren.

Aquesta relació ens ha portat aquest any a poder tenir amb nosaltres el mestre japonès Masashi Hirao a la nostra Associació.

El Sr. Hirao ens ha mostrat que el bonsai evoluciona, el joves pugen han força i sense deixar de mirar als mestres clàssics, tenen unes tècniques i idees renovadores.

Durant la demostració del matí va explicar davant de mes de 60 persones com dissenyaria 3 pins silvestres i després amb un d' ell va posar a la pràctica el que prèviament havia explicat.

El mestre Pascual Costa propietari del pins li va fer d'ajudant en alguns moments determinats.

A la tarda, en el taller, 8 persones van portar el seu arbre i dos paisatges en pedres i el hi va donar un a un les explicacions i els passos a seguir per millorar el disseny davant de unes 30 persones que escoltaven molt atentament.

Tota una jornada per gaudir del bonsai.  


Podeu gaudir de un reportatge fotogràfic al apartat de fotografies del blog

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Introdueix el comentari si ho desitges.