dimecres, 6 de maig del 2015

TALLER I DEMOSTRACIÓ DE KEWIN WILLSON



Kevin Willson va néixer a Essex , Anglaterra i es va mudar amb la seva  família a Kent en 1978. La seva carrera a principis de la jardineria i l'apreciació de l'art i la cultura japonesa primer el va portar al Bonsai a principis de 1980. Amb un coneixement hortícola va començar a desenvolupar la seva comprensió dels bonsais de llibres i revistes.

Va començar a treballar amb Yamadori Bonsai a finals de 1980 i aviat va ser reconegut pels seus dissenys únics Bonsai. Després del seu èxit com a artista dels bonsais es va decidir crear un centre d'ensenyament. La Escola Yamadori de Bonsai es va iniciar el 1999 i des de llavors ha desenvolupat una gran varietat dels estudiants i dels bonsais.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kevin Willson nació en Essex, Inglaterra pero en 1978 se cambio de residencia junto a su familia a Kent. Su carrera a principio en la jardinería y en la apreciación del arte y la cultura japonesa le llevo a conocer el Bonsai a principios de 1980. Con un conocimiento hortícola empezó a desarrollar su entender del bonsai con libros y revistas.

Comenzó a trabajar con yamadoris bonsai a finales del 1980 y pronto fue reconocido por sus diseños únicos en el bonsai.

Después de su éxito como artista del bonsai creo en 1999 un centro de enseñanza. La escuela Yamadori de Bonsai y des de entonces ha seguida en la enseñanza.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Introdueix el comentari si ho desitges.