dissabte, 3 d’octubre del 2009
CURS DE CUINA JAPONESA
Dies, 7, 14 i 21 de novembre 2009
1. Curs d'introducció a la cuina japonesa (matins de 10 a 13 hores)
1a. sessió:
Oniguiri - Bola d'arròs farcida amb diferents ingredients )
Misoshiru - Sopa Japonesa
Tamagoyaki - Truita dolça
2a. sessió:
Tempura - Peixos i verdures arrebossats
3a sessió:
Sushi - Niguiri sushi, norimak
2. Curs de progrés (tardes de 16 a 19 hores)
1a sessió:
Kinoko mazegohan - Arròs de tardor amb bolet
Kenchin jiru - Sopa de tardor
Yasai no tukemono - Verdures
2a sessió:
Karaage - Pollastre amn soja
Rotlle de primavera
Yakisoba - Tallarines estíl japonès
3a sessió:
Sushi - Urimaki, gunkan, oshizishi
Esl el següent curs cal destacar l'ús del material de tardor, com bolets, verdures, etc..
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Introdueix el comentari si ho desitges.