diumenge, 31 de gener del 2010

Plantada d'arbres a la Balconada



S’ha celebrat la plantada d’arbres a la barriada de la Balconada organitzada per la nostra Associació i amb col•laboració de l’AAVV de la Balconada, l’Ajuntament de Manresa i Florenci Vallès, biòleg que ens ha donat els arbres.
Ha estat un mati no gaire fred i sense sol. A les 10 del matí ja ho teníem tot preparat, els forats (molt grans), les pales, la terra (compost de la planta depuradora), l’aigua i els arbres. La nostra sorpresa ha estat al veure els arbres, platons d’un any i d’un pam d’alçada i uns forats de metre, quina feinada ens esperava, però no ens hem espantat i apa a treballar.
Teníem 25 forats i al voltant de 60 platons, i no era qüestió de deixar-los, que ens ha tocat fer ? Més forats, però aquesta vegada més petits.
Al voltant de quarts d’onze ja esmorzàvem, no era qüestió de treballar amb la panxa buida, xocolata i croissants , gràcies a les avies de l’AAVV que ens l’ han preparat, que calentet estava.
En resum, un matí molt diferent de l’habitual i molt divertit, això si, cansat.
Volem agrair des de aquest blog la col•laboració de l’AAVV de la Balconada i el seus veïns, de l’Ajuntament de Manresa i la seva regidora Alba Alsina, que també ha treballar i plantat el seu arbre i de Florenci Vallès perquè sense la seva ajuda ho hagués estat possible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Introdueix el comentari si ho desitges.