dijous, 9 de juny de 2011

21ª EXPOSICIÓ BONSAI NATURAUn any mes l’exposició de la nostra entitat es va celebrar al Centre Cultural el Casino de Manresa, aquest any els dies 13 al 22 de maig d’enguany.

Aquesta vegada es va partir en dues les exposicions el primer cap de setmana de bonsai i el segon d’Ikebana. Com ja hem comentat abans s’ha creat el grup d’Ikebana i es mereixien fer la seva pròpia exposició.

Les activitats degut a les retallades han sigut menys que altres anys però no sense el seu punt d’interès. El dissabte a la tarda es va fer una molt interessant taula rodona sobre el ficus on es va poder parlar del manteniment, el poda, trasplants, etc.

Diumenge a la tarda ja es va passar a la pràctica i amb 5 juniperus xinensis es va ensenyar a les nombroses persones assistents com es fa un primer disseny de un pre-bonsai.

El segons cap de setmana el grup d’Ikebana va fer un taller on a part de l’explicació de que és l’Ikebana, es va poder fer pràctica.

Estem molt contents de l’afluència del públic tant a les exposicions com a les activitats i com ja és habitual es va passar dels 3000 visitants.
També volem remarcar que tan el bonsai com el kit de trasplant que es va sortejar, es van entregar la setmana passada.

Podeu veure les fotos en l'apartat de "fotos d'activitats"

Gràcies a tots

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Introdueix el comentari si ho desitges.