divendres, 25 de novembre del 2011

TENJI NO BONSAI 2011


Un any mes i ja van 4 edicions els amics de l’Associació Amics del Bonsai de Cerdanyola han organitzat la Tenji No Bonsai, va ser una exposició exclusivament de Kusamonos, plantes de acompanyament dels bonsai en les exposicions pels que no ho coneguin.


Una vegada més, els companys i amics de Cerdanyola ens han mostrat que l’art del Kusamono no te res a envejar a la resta d’arts orientals, bonsai, Ikebana i suiseki. Com amb altres ocasions la nostra Associació va ser convidada perquè exposéssim les nostres principiants peces de Kusamonos i ho vam fer amb una petita representació.


Aquest art comença a tenir cabuda també entre els nostres socis i la mostra es veu amb les ultimes exposicions de Bonsai Natura.


Aquest any van tenir una convidada especial, Rosa Mª Bonet, experta de molt anys amb el Kusamono, la qual va donar una conferència molt interessant de com es pot aconseguir i cultivar aquestes petites obres d’art.


L’Associació Amics del Bonsai de Cerdanyola, durant l’any treballant i realitzen les diferents peces de ceràmica que després serviran de base per les plantes. Cada any i fan una especial de record i que es pot adquirir només durant els dies de l’exposició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Introdueix el comentari si ho desitges.