dijous, 27 de febrer del 2014

SOHUM 2014 I TROBADA D'ENTITATS CATALANES DE BONSAI


Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Tarragona la Sohum 204 i la Trobada d'Entitats Catalanes de Bonsai.

Va ser un cap de setmana de bonsai organitzat pels companys de Tarragona on els aficionats al bonsai vam poder gaudir del nostre hobby.

El Moll de Costa va ser el lloc escollit per la celebració, un lloc gran, molt gran potser on hi cabia de tot, arbres aproximadament uns 60 arbres van estar exposats, junt a testos, diferents articles de cultura, cal·ligràfica, origami, etc, i una  mostra de tots els cartell i diptics del 25 anys de l'associació. També no va faltar el lloc per les mes de 16 parades de bonsai, pre-bonsai, ceràmica i menjar japonès.

Durant el cap de setmana també vam poder gaudir dels taller, demostracions i explicacions del mestre Takeo Kawabe.

Per la seva banda, el Club Bonsai Reus i Bonsai Natura, van fer una demostració de realització de un bosc, i de un disseny de un juniperus respectivament, el company de l'associació de Tarragona Francesc Giner un  arreglo de una sabina.

També el dissabte es va celebrar una taula rodona, molt participativa on es va parlar del passat el present i on camina el bonsai a Catalunya.

Des de la nostra associació volem donar les gràcies al companys de Tarragona, per la seva acollida i amabilitat.

La celebració dels 25 anys de l'Associació de Tarragona no acaba en una cap de setmana, continua aquest cap de setmana amb exposició i tallers d'Ikebana, Kusamonos i Suiseki.

Felicita pels 25 anys a L'Associació Tarragona Bonsai

1 comentari:

  1. Moltes gràcies per la informació! Nosaltres vam fer algunes entrevistes i moltes fotografíes. Si les vols, les tenim al blog: http://bonsaisaldesnudo.blogspot.com.es/

    A reveure!

    ResponElimina

Introdueix el comentari si ho desitges.